Peutergroep met Montessori- werkwijze


Gevestigd in de Eerste Montessorischool in Hoofddorp vind u onze Montessori- Peutergroep.

De Montessori- visie is bij uitstek geschikt voor de begeleiding van de ontwikkeling van peuters. Ook is er heel veel Montessori- materiaal dat voor deze leeftijd heel geschikt is. Er wordt aandacht besteed aan de woordenschatontwikkeling van het jonge kind, alsmede bijvoorbeeld sensorische en motorische ontwikkeling. Extra aandacht is er ook voor de bekende Montessori-gebruiken, zoals zorg voor de materialen en "werkjes" maken. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor vrij spel.

De peutergroep draagt tevens bij aan een vloeiende overgang naar de Montessorischool. Een goede start voor elke kleuter! De tijden van de peutergroep zijn dan ook aangepast op de lestijden van de school.

De Peutergroep is momenteel geopend op de maandag-, dinsdag- , woensdag- en donderdagochtend (8.30- 12.30 uur) tijdens schoolweken. De peutergroep is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en in overleg voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

U vind de peutergroep in het gebouw van de Eerste Montessorischool, aan de Kaj Munkweg 45, 2131 RV te Hoofddorp

De kosten voor de peutergroep zijn 7,15 euro per uur en komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag als beide ouders werken.

Voor meer info; dmelis@happykids.nl of 085-011 00 70

#