Bel ons: 085-0110070

Werken bij HappyKids

Waarom jij bij ons wilt werken!

* Allereerst; we zijn leuk! Al zeggen we het zelf. Want we houden van gezelligheid en van een feestje. Met het team of met de hele organisatie. Want je collega's zie je bijna vaker dan je partner thuis, dus zorgen we er met elkaar voor dat het meer dan leuk is. Dus haak vooral aan bij de gezelligheid!

* We zijn goed voor onze mensen! Kinderopvang is hard werken. Maar bij ons wordt je ondersteund door een groepshulp, ons vaste team invallers, een aanwezige leidinggevende op iedere locatie, betrokken coaches en een laagdrempelig hoofdkantoor dat altijd voor je klaarstaat. Niet voor niets werken de meeste medewerkers al heel lang bij ons! En niet onbelangrijk; we hebben begrip voor je werk-privebalans en denken met je mee. En je mening en je ideeën zijn belangrijk voor ons. En we verrassen je graag af en toe met een extraatje. Gewoon omdat je het verdient!

* Je mag je ontwikkelen. Leren is leuk en dat doen we graag via onze interne opleidingen, dus gezellig met je eigen collega's en lekker in de buurt. En je uren worden gewoon uitbetaald. En ben je toe aan een volgende stap? Bij ons kun je gewoon doorgroeien in een leidinggevende functie, dus schroom niet om je ambities kenbaar te maken. En ben je nog helemaal niet gekwalificeerd als pedagogisch medewerker? Dan bieden we ook ruimte voor werken en leren via een BBL traject in onze BSO's.

* We hebben vertrouwen in jouw professionaliteit. Dus je beslist gewoon lekker samen met je collega's welke spulletjes je aanschaft voor je KDV thema of welk uitstapjes je organiseert voor de BSO.  En welke taken je extra zou willen uitvoeren bepaal je ook zelf. Lekker je eigen ding doen en vooral ook je eigen talenten aanspreken. Maar als je hulp nodig hebt, dan zijn we er voor je

 * Onze HappyKids zijn de allerleukste kids. Of zijn we misschien bevooroordeeld? Hoe dan ook, we voeden ze samen met hun papa's en mama's op tot leuke wereldburgers die er elke dag samen met ons een feestje van maken. 

* Salaris krijg je bij ons gewoon volgens de voor jou meest gunstige CAO voor Kinderopvang. Dus dat zit altijd goed!

 

Onze vacatures:

Buitenschoolse opvang ( 3-5 dagen per week) : 

Ben jij gediplomeerd pedagogisch medewerker of heb je een ander diploma dat kwalificeert (zie link hieronder) voor de BSO, en wil je graag werken bij de leukste kinderopvangorganisatie? Kom dan bij ons langs!  We bieden ruime uren en dagen.

Kwalificatie-eisen_-_bijlage_I_-_Cao_Kinderopvang_2021-2022_280721.pdf 

Buitenschoolse opvang BBL(beroepsbegeleidende leerweg via Nova of ROC, 3-4 dagen per week) . 

Als jij bent aangenomen voor de opleiding PW4 en nog op zoek bent naar een baan, dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. En je krijgt een leuke stagebegeleider, beloofd!

Kinderdagverblijf (3-4 dagen, 25,5/34 uur) 

Ben jij gediplomeerd pedagogisch medewerker met een certificaat voor een programma voor voorschoolse educatie (of wil je die graag bij ons halen)? Kom dan eens praten!

Invalkrachten voor alle opvangvormen (gediplomeerd)

(uren en werkdagen in overleg)

Werk jij graag met kinderen, maar vind je het fijn om meer vrijheid te hebben en collega's blij te maken met jouw komst? Of wil je graag veel ervaring opdoen in een korte tijd? Kom dan werken als invalkracht. 

Bijbaan naast je HBO studie 

Ben je nog HBO student? Afhankelijk van je studie, kun jj misschien wel aan het werk in de kinderopvang! Studeer jij bijvoorbeeld voor leraar basisonderwijs,  pedagogiek of social work met afstudeerprofiel jeugd? 

  • Met 50% van jouw studiepunten ga je aan de slag als Pedagogisch Medewerker in de Buitenschoolse Opvang (BSO).  
  • Heb je 75% van je studiepunten dan kan je aan de slag in de Hele Dagopvang (HDO).  
  • Voorafgaand aan het laatste jaar van je opleiding kun je ook zelfs al starten als Pedagogisch Medewerker. Hoe? Met een overgangsbewijs naar het derde of vierde studiejaar. 

Peuterspeelzaal (uren en dagen in overleg) 

Ben jij gediplomeerd pedagogisch medewerker met een certificaat voor een programma voor voorschoolse educatie? Kom dan tijdens schoolweken werken op onze peuterspeelzalen en vul desgewenst je contracturen aan met werken in de BSO (tijdens schoolmiddagen en vakanties)

Ophaalbegeleiders 

Ben je niet gediplomeerd als pedagogisch medewerker, maar ben je in het bezit van een rijbewijs B en werk je toch graag met kinderen? Kom dan werken als ophaalbegeleider. Je draagt zorg voor het vervoer van kinderen van school naar BSO, en van BSO naar sportactiviteiten. Ook te combineren met tussenschoolse opvang. 

TSO (tussenschoolse opvang/ overblijf) medewerker (1-4 dagen per week)

Ben je niet gediplomeerd als pedagogisch medewerker, maar werk je toch graag met kinderen? Kom dan werken op de tussenschoolse opvang, samen met onze pedagogisch medewerkers.

Huishoudelijk medewerker

Ben je niet gediplomeerd als pedagogisch medewerker, maar lijkt het je toch leuk om in de kinderopvang te werken?  Kom dan werken als huishoudelijk medewerker en ondersteun de pedagogisch medewerkers door te zorgen voor voeding en hygiene op de locatie.

Ben je leidinggevende/ vestigingsmanager en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom gerust eens praten, we zijn een groeiende organisatie dus we vertellen je graag of er nu of op korte termijn iets leuks voor je beschikbaar is.

Zit er iets leuks voor jou tussen? Mail Mirjam,  en vergeet je CV niet mee te sturen. Of solliciteer direct hieronder, wel zo makkellijk!

Solliciteer direct hier

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

 Medewerkers aan het woord

 

Rianne, tutor en voedingsdeskundige

“Mijn allereerste ervaringen van HappyKids waren direct positief toen ik enkele managers en de pedagogisch coach ontmoette; wat een vriendelijke mensen en wat werd ik vanaf het eerste moment warm ontvangen. Ook het team van pedagogisch medewerkers is een heel fijn team om in te werken. Het is echt een team van lieve, betrokken mensen waarbij je ziet dat ze passie hebben voor het werken met kinderen. HappyKids hecht veel waarde aan het stimuleren van de algehele ontwikkeling van kinderen en werkt daarom met de Uk & Puk methode, waarbij er aandacht is voor de sociaal-emotionele ontwikkeling, taalontwikkeling, motorische en zintuigelijke ontwikkeling en rekenprikkels. Dit is op alle groepen terug te zien in de alledaagse handelingen en activiteiten die ze uitvoeren met de kinderen. Door deze methode is iedereen gericht bezig met de brede ontwikkeling van kinderen en dit geeft veel diepgang in het werk.”

 

Rianne

 

 

 Melanie, vestigingsmanager locaties KDV/ BSO Nieuw Vennep

 Melanie
Werken bij HappyKids voelt als een warm bad. De positieve sfeer en verstandhouding met al het personeel is super fijn.
Ook wordt er echt naar jou als persoon en je wensen geluisterd. 
Ik ben zelf begonnen als pmer op de bso. Na een tijdje heb ik aangegeven dat het mij leuk zou lijken om meer verantwoordelijkheid te krijgen. 
Al snel werd ik teamleidster op de bso in Nieuw-Vennep en ik ben nu doorgegroeid naar vestigingsmanager van de bso's en het kinderdagverlijf in Nieuw-Vennep!

 

Bij ons ben je altijd goed opgeleid!

En dat betekent heel concreet:

Alle medewerkers op het kinderdagverblijf worden geschoold in het werken met de VE methode.  Dus niet alleen op VE groepen! Zo ben jij breed inzetbaar en kun je lekker aan de slag met ontwikkelingsgerichte activiteiten. De opleiding doen we intern. 

Alle KDV medewerkers worden geschoold in de "babytraining", om dezelfde redenen als hierboven benoemd uiteraard!

Bij ons is het aantal medewerkers dat een EHBO training volgt vele malen hoger dan elders. Zo is er altijd iemand in de buurt om snel en juist te handelen? Iets voor jou? We horen dat graag!

Op de BSO krijg je jaarlijks scholing in interactievaardigheden. Als je ook graag op het KDV invalt, dan kun je ook de VE scholing volgen.

Zowel voor KDV als BSO bieden we kleine bijscholingen en opfrismomenten aan gedurende het jaar, door onze eigen trainer.

 Naast de bijscholing wordt je ook gecoacht door een pedagogisch coach, die jou helpt om jezelf nog verder te ontwikkelen in je vak! Coaching gebeurt door middel van coachingsgesprekken, opdrachten, video-interactiebegeleiding en coaching on the job. 

Voor BBL-ers zorgen wij voor een goede begeleider op je werkplek en we ondersteunen je waar nodig. Zo haal jij in vliegende vaart je diploma!